Hoe krijg ik een hogere Snapchat score?

Snapchat is een sociale media die draait om het delen van foto’s en video’s. Snapchat is erg populair onder zowel jong als oud omdat een bericht niet gedownload kan worden, mocht een ontvanger van dit bericht wel doen dan krijgt de verzender een notificatie. Een vriend van mij heeft een Snapchat score van 1.000.000 die al een account heeft sinds 2013 en met meer dan 10 mensen een streak heeft van 1000 dagen! Zijn hoogste streak is zelfs 2000 dagen.

Manier 1: start Snapreeks (Snapstreaks) met mensen

Voor iedere Snap die je stuurt en ontvang krijg je 1 punt. Door een routine te vormen bouw je samen een hoge Snapchat score op.

Tip: als je het opbouwen van een Snapreeks lastig vind dan kan je een bepaald tijstip nemen om altijd je Snap te verzenden, denk aan bij het ontbijt of net voor het slapen gaan.

Manier 2: open alle ontvangen Snaps

Per Snap die je ontvangt krijg je 1 punt, het is dus zonde om ontvangen Snaps ook niet te openen. Open daarom ook al je ontvangen Snaps.

Manier 3: stuur (en ontvang) meer Snaps

Ook voor iedere verstuurde Snap krijg je 1 punt, stuur daarom ook zo veel mogelijk Snaps. Een snelle manier om je score op te krikken is om Snapgames met elkaar te spelen omdat je in ieder deel van het spel 1 losse Snap verstuurt of stuur foto’s met filters om een reactie uit te lokken.

Manier 4: zet meer story’s op je verhaallijn

Zet interessante gebeurtenissen op je verhaal, zorg ervoor dat mensen reageren.

Manier 5: voeg meer vrienden toe

Hoe meer vrienden je hebt hoe meer mensen ook je Snaps zullen zien, hun zullen dan ook meer Snaps naar jou toe sturen en je story zal ook vaker bekeken worden.

Er bestaan geen snelle manieren of hacks om je score snel te verbeteren. De snelste manier is de simpelste manier: gebruik de app zoals die bedoelt is. Gebruik ook geen “side-loaded” apps zoals Snapchat++, deze apps zullen er voor zorgen dat je account geblokkeerd word!

1 gedachte over “Hoe krijg ik een hogere Snapchat score?”

Plaats een reactie