Over ons

In 2022 is Hulpbalie.nl uit een missende informatie behoefte ontstaan. Ik zoek naar simpele, duidelijke en Nederlandstalige oplossingen op alledaagse problemen variërend van technologie tot aan vervoermiddelen. Vaak zocht ik een de oplossing voor een probleem op Google maar was de uitleg ingewikkeld met te veel vaktermen, te ingewikkeld Engels, niet juist of te verouderd. Het is mijn missie om zo veel mogelijk relevante onderwerpen te behandelen op onze site. Veel artikelen zijn ook zelf door mij of door mensen naast mij (vrienden, familie en collega’s) opgezocht en daar haal ik mijn inspiratie vandaan.

“Het internet wordt het stadsplein voor het wereldwijde dorp van morgen.”

Bill Gates, medeoprichter van Microsoft

Na mijn studie HBO Rechten aan de Hogeschool van Amsterdam en daarna gevolgd door Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam ben ik veel te weten gekomen over hoe administratieve handelingen verricht moeten worden. Met nog een aanvullende studie HBO Business management aan de IVA te Driebergen ben ik veel te weten gekomen over het bedrijfsleven en als hobby een liefde voor auto’s erbij gekregen.

Na mijn studie ben ik werkzaam als administratief medewerker voor een MKB bouwbedrijf met een focus op hotel, café en recreatie. Zo ben ik veel te weten gekomen over het administreren van een bedrijf met de bijkomende boekhouding via Exact.

Naast studies heb ik een grote interesse voor verschillende talen. In de Engelse taal heb ik International Baccalaureate Standard Level en Cambrigde Level B2. Ook heb ik een basisvaardigheid in Duits en Frans.

In mijn vrije tijd heb ik vele hobby’s, en dan bedoel ik ook echt veel. Hier is te denken aan het opknappen van defecte elektronische apparaten en deze te verkopen op Marktplaats. Het verzamelen, schoonmaken en verkopen van schoenen. Amateur radio, gamen, internet technologieën en ga zo maar door.

Als je mij ook wilt helpen kom dan schrijven voor ons!